Semestervecka vid havet.

Semester är fint och en tur till Laholmsbukten och salta bad men det är inte så dumt att vara hemma i skogen, softa i mossan med en pinne tycker Smilla. Smilla blev galet glad när hon fick bada i havet sprang och sprang till benen blev alldeles matta. Snurra runt, hoppade, fångade vågor och skum men funderade lite över husse som trodde visst man kunde bada med kläderna på, glömde du badbyxorna?
 
Kvällssol över Hovs Hallar, Bjärehalvön.


 
En kvällstur till Hovs Hallar. Smilla kunde inte förstå varför hon inte fick klättra fritt bland de höga klipporna hon är ju nästan en bergsget nej kopplet satt envist på. Jag lider av höjdskräck och jag menar verkligen skräck marken vill liksom vara upp och himlen ner väldigt obehagligt så jag vågade inte klättra ner på de branta klipporna. Besviken över att jag inte vågade det kliade i avtryckarfingret skulle så gärna velat ta några fina bilder nerifrån också men med min yrsel och dåliga balans så gick det bara inte knappt jag vågade titta ner.

 
 
Molnen blev fler och fler, mörkare och mörkare, åska och regn på väg in från Danmark. Men vi klarade oss från det ovädert försvann längre in mot inlandet.
En hel vecka med värme och sol endast fredagen bjöd på regn men även den dagen så lyste solen på kvällen som vanligt.

Just den dagen hade vi bestämt att åka till mysiga Torekov men det var inte så lyckat regnet hängde envist kvar och några bra bilder därifrån blev det inte denna gång. Det blev inte många bilder alls tagna denna veckan hade fullt upp med barnbarn och annat trevligt.

JA jag har badat fråga Miranda det var underbart gott finns inget bättre än havsbad. Hoppas inte att det finns några bilder på det kände mig som en valross men kul hade vi i badet jag och Miranda.

Så vill jag presentera vårat barnbarn Natalie född den 29 juli, 3790 g och 49 cm lång här vilar hon endast 5 dagar gammal i morfars famn.

Hej mamma! Natalie en vecka gammal.

Natalie ler och njuter i mammas famn endast 8 dagar gammal. Storasyster Miranda är väldigt stolt över sin lillasyster.

Hemma blommar lavendeln och fjärilarna flockas i massor på förmiddagen.

Nässelfjärilarna tycks gilla lavendel.

Och senare tar humlorna vid.

Humlegott!