Glad midsommarhelg!


Inget vidare väder senaste veckan ganska kallt och trist. Vi har mest gått här hemma på skogsvägen och förbi hästarna i hagarna på Arnabo gård.

Nu på sommaren är det mer folk som bor i stugor/torpen och det är mer rörelse även en och annan bil som kör på den lilla skogsvägen vilket innebär att man får vara lite mer uppmärksam med att ha Smilla lös. Det är en mycket smal grusväg så det går inte köra fort men en hund som dyker upp bakom buskar och ormbunkar vid kanten är inte lätt att se.
De flesta bilder som läggs ut här hamnar i något av mina fotoalbum, länkar finns på hemsidan.

http://www.lagottobella.com

Jag brukar spara de bilder jag tycker är mest intressant oavsett bildkvalitet mest som minnen och för att komma ihåg hur, var och när för min egen skull och även andra intresserade.
Tyvärr har hundalbumsidan inte uppdaterats så mycket under vårsidan då saknaden varit stor efter Bella våran första lagotto. Har haft svårt för att ta itu med dessa bilder men har nu börjat sortera även dem man kan ju inte spara på alla bilder för de blir många.

Jag har bytt namn på hemsidan men adressen är den samma än lagottobella.com (hittar inget bra namn) som har sitt namn efter Bella när hon fllyttade hem till oss då jag första gången började med hemsidan november 2004.

Nu hoppas vi på en härlig midsomarhelg och kan vi få lite värme och sol. Förra året hade vi kallt hela våren och man trodde inte på någon sommar då värmen slog till lagom till midsommar och det blev sen en mycket het juli. Iår har vi haft en sommarmånad redan april var så varm men där efter sådär väder. Nu kan sommaren komma tillbaka sommarvärme till midsommarhelgen i repris tack!

ÖNSKAR ER EN TREVLIG MIDSOMMARHELG med en bild från förra årets midsommarafton på Miranda som visar upp en av alla sina grimaser när hon äter jordgubbar och glass. Här blir det inte så mycket midsommarfirande då vi väntar på vårat andra barnbarn och får vara beredda på att rycka in och ta hand om Miranda och vovven Tessan när det blir dags. Just nu är det en olidlig väntan och spänning! Ha det gott!

Sommaren är kort vi får hoppas att det mesta inte regnar bort!

Men vänta lite nu Smilla vill också vara med och skickar en puss. Härligt nyklippt i sommarkort frisyr och roar sig bland annat med att leta godis på gräsmattan. Det var allt!

Kommentera inlägget här :