Dop

Lördagen den 15 oktober döptes vårat yngsta barnbarn Maria Natalie.
Vist kyrka Ulricehamn.

Faddrar är Torbjörn och Hanna som här gosar en stund med Natalie innan dopet.

Frida, Miranda, Jesper och Natalie.

Söta goa tjejen.

Hungrig blir man och även Natalie får lite gott i magen och det som inte fick plats spottar man ut på mammas axel.

Fler bilder finns http://se.fotoalbum.eu/Bengta

Höst!


Vi tog oss en skön söndagspromenad ganska skönt väder och solen tittade fram ibland.
Tryck på miniatyrbilden för att se större bild.
   
   
 
Några färgsprakande bilder från dagens promenad. 
Se hur vi gick innan vi fick skjuts tillbaka av herrn i huset som kom från jobbet i Borås. Vägen

Höstsemester!

Äppelkusten vecka 38.

En hel vecka i Åhus med härligt varmt väder, mycket sol och några spridda skurar men vem kan klaga när man kan sitta ute i kortärmat v38 ja hela veckan bjöd på ljummet sommarväder även när det var mulet. 

Härliga stadspromenader, vackra platser, trevliga människor, sköna strandpromenader och härliga bad för vovven, vi tvåbenta nöjde oss med att vandra på stranden. Men oj vilket kallt vatten Hanöbukten bjöd på och det är tydligen ofta kallt vatten och farliga undervattensströmmar. Nu var vi inte där för att bada för då åker man naturligtvis till västkusten sommartid. 
Smilla trodde hon kommit till paradiset, bad i havet, sandstrand att springa på, härlig tallskog strax intill stugan, inglasad altan så att man kunde se ut, ekorrar och kaniner som fanns i mängder överallt. Smilla gick som drogad av kanindoft hela veckan men tråkmatte såg till att det inte blev någon jakt varken på ekorre eller kanin.

Har val ut några bilder av alla jag tog, några från Åhus, Kivik och Brösarpsbackar. Tyvärr var det regn när vi var i Brösarpsbackar så inte så mycket bilder därifrån. Hade gärna velat åkt till Stenshuvud nationalpark men det som mycket annat hanns inte med så det blir en hel del kvar till ett annat besök. P g a ett spontant vägval när vi åkte från Kivik så hamnade i VITEMÖLLA strax ovanför Kivik. Oj, oj vad vackert helt underbar plats så dit ska vi igen och stanna till inte bara åka förbi.  

Tryck på miniatyrbilden för att se i större format!

Åhus (här hyrde vi stugan).
   
   
   
Knäbäckshusen
   
                          
Brösarps backar
    
Kivik
   
   
   
Ja detta var ett litet urval av alla bilder jag tog några bra och många dåliga men har än inte hunnit sortera ut får se när det blir.