Med Smilla i "älg"hagen, Hökerum mot Älmestad!

Vädret bjuder på lite sol idag måndag!  Dags att pigga upp oss med en skön tur. Korna har varit ute ovanligt länge i höst men nu är det tomt i hagarna på höjden! Inte mycket till dagsljus nu i november får passa på att ta med kameran de få gånger som solen gästspelar! Tycker det är svårt ställa in kameran så det blir bra bilder nu när solen ligger så lågt! Smilla hittade lite spår av diverse djur och även några träd med godisar, ja kan ni tänka er att det finns godisträd här! Jag kallar dessa hagar på denna sida för älghagarna för vi brukar ofta springa på de stora djuren här men idag inte ens några färska spår. 
 
Tryck på miniatyrbilderna för se i större storlek!
  
  
 
   

Soluppgång i hagen 7 november!

Ute före 8.00 denna onsdags morgon tänkte passa på att se lite fin soluppgång! Smilla är ju alltid pigg på att hänga med tror aldrig hon skulle säga nej till en promenad! Smilla fick mat, kameran i väskan och så ut! Glömde en sak bara, frukost till mig själv! På första bilden den med vägen ser det blött ut men ack nej det var blankis, snorhalt!
Tryck på miniatyrbilden för större format!
   
       
   
Så lugnt och stilla! Tänkte att jag skulle sett några älgar men nej inte ens ett rådjur ville visa sig! Solen värmde upp och det var ovanligt fint åtminstone på förmiddagen sen kom molnen. Så ibland är det bra man kommer sig för att vara impulsivt och gå ut! Glömde äta frukost innan jag gick ut men det smakade dessto bättre när vi sen kom in med en varm kopp te och smörgås! Smilla fick ost!
Sötast i världen även när nos och skägg är full med jord efter stoppat nosen långt ner i myllan det är så härlig att gräva i jorden bland ekarna!