Med Smilla i "älg"hagen, Hökerum mot Älmestad!

Vädret bjuder på lite sol idag måndag!  Dags att pigga upp oss med en skön tur. Korna har varit ute ovanligt länge i höst men nu är det tomt i hagarna på höjden! Inte mycket till dagsljus nu i november får passa på att ta med kameran de få gånger som solen gästspelar! Tycker det är svårt ställa in kameran så det blir bra bilder nu när solen ligger så lågt! Smilla hittade lite spår av diverse djur och även några träd med godisar, ja kan ni tänka er att det finns godisträd här! Jag kallar dessa hagar på denna sida för älghagarna för vi brukar ofta springa på de stora djuren här men idag inte ens några färska spår. 
 
Tryck på miniatyrbilderna för se i större storlek!
  
  
 
   

Kommentarer :

#1: Hannah & Wille

Jätte fina bilder på din lagotto :) Så fin Smilla är! Kul att hitta en till lagotto blogg (fotoblogg), inte så många lagotto bloggar finns det, ska absolut följa er! :)

skriven
#2: Bengta

Kul att ni hitta hit Hannah & Wille! Hade en hundblogg tidigare (men tröttnade efter många år)på skriva roliga kommentarer till bilderna så nu blir det mest att bara lägga ut bilder som jag vill komma ihåg! Många bilder på min linslus Smilla blir det men även mycket natur och familjebilder! En dåligt uppdaterad hemsida har vi kvar se länk på bloggens första sida!

skriven
#3: Dessi & Teddie :)

Vi har också lagottoblogg! Kul att se massa bilder :)

skriven

Kommentera inlägget här :