Baddag!

 
 
Regnigt och blåsigt! Smillas blöta päls torkar fort i blåsten och får ny frisyr! Fönar luggen framåt!
Vänder på sig och fönar luggen bakåt! Varför så blöt? Ja det regnar väl säger ni, nej då! Vi tittar tillbaka på vad som hände nyss!
På bron över Viskan i kohagen så var det något som plötsligt fångade Smillas uppmärksamhet! Hon brukar stå och kika ner men aldrig har hon hoppa i från bron! En aning högt men nu är det väldigt mycket vatten i Viskan som rinner strömt fram, bredar och djupare än på hela hösten! Efter flera veckors regn är det översvämningar lite överallt!
Det är något som rör sig i vattnet en gren ett djur eller vad är det?? PLUMS! ja där var hon i vattnet! Vi har bäver här i Viskan så ...Är du inte klok skriker jag kom upp det är ju så strömt du drunknar!!!!! Blir så till mig börjar undersöka hur jag ska kunna ta mig ner till vattnet och dra upp Smilla! En gång när Smilla var ca året så fick jag rädda Smilla från drunkningsdöden då hon fastnat i en fiskelina och en vajer och drogs ner under vattnet! Hann tänka nej inte en gång till! Det är för djup här kan jag inte stå! Men inser snabbt att Smilla har inga problem alls ser ut att njuta i fulla drag! Att simma mot strömmen var extra kul och det intressanta i vattnet var tydligen bara en tjock gren! Smilla tittade på mig och tycktes säga men va fasikens matte, jag har ju skitstarka benmuskler vettja! Vad skriker du om?
Dags springa sig varm!
Min! Den har jag hittat!
Om man springer håller man sig varm!
Sorry var inte meningen att störa!
Bye bye!
 
 
 

Snö+lagotto=lycka!

Tänk vad glad man kan bli av snö och vackert är det!
Vinter när den är som bäst!
Happy, happpy!
Smilla har känsla för snö!