Många gråa dagar!

Jul och Nyår har passerade ganska lugnt vi märkte knappt av det mest vi har turats om att vara sjuka. Jag har också passat på att drutta omkull i ishalkan två gånger med bara två dagar emellan. Slog mig rejält i bakhuvudet och nästa gång sikta jag in mig mer på nacke, smart gjort när man redan har en whiplashskada. Smilla satte igång med sitt löp före nyår men nu ska det inte vara mycket kvar av det. Så idag fick hon springa lös i hagarna där jag har bra sikt åt alla håll ifall någon hanhund skulle komma. Efter många regniga och snöfria dagar så har vi åter fått lite snö och minusgrader igen. Men solen vill inte riktigt ta sig igenom de tunga snömolnen!

Svag, svag vintersol en liten stund!

Hallå här är jag, Smilla! syns jag i gula västen? Hi hi matte tyckter jag ser ut förskräcklig ut för hon har klippt mig på ryggen och lite på tassarna så om jag har kläder på så syns det inte att det inte är klart tänkte matte. Det tar lite tid när matte ska fara fram med saxen inte långa stunder innan det är dags att ta en paus!

Vi börjar här uppe och ska neråt! Smilla kryper under taggtråden medans jag får försöka klättra över med hjälp av stenarna vid sidan!

Lätt riva sönder kläderna!

Här har det hänt saker och ting! Ja vi har ju sett hur markägaren varit här och jobbat!

Hm..??? Men här doftar fint minsann..herre!
Och ännu mera taggar!
Här i kohagarna står det badkar lite överallt det är nog för att korna är så smutsiga i alla fall så luktar de väldigt illa ja matte tycker det inte jag Smilla!
Men attans matte mig lurar du inte här har vi en godisgömma, 3 st små godis har du allt gömt här!
Tjingeling från oss tanter i Hökerum!