Stora Blåsjön 25/26 juni!

Stora Blåsjön vy från altanen i stugan!Efter besök i Vallsbo/Ockelbo och Ås/Östersund fortsätter färden! Vädret är uruselt det regnar! Vi kör från Strömsund efter ett kort stopp upp mot Gäddede och Vildmarksvägen! Vi stannade för en kort vila i Gäddede! Jag passade på att ta en kort promenad i regnet runt campingen och ner mot sjön så Smilla fick röra på sig lite och chauffören tar en kort vila. Tar några bilder med mobilkameran i Gäddede! Regning och grått, blåser kallt!
Tryck på miniatyrbilden för se i större storlek! 
 
Vi åker förbi Jormvattnet men stannar inte vädret är inte så kul men trots det gråa vädret så slås man av den vackra storslagna naturen, det är fint! Vägarbete från Gäddede och ända till Stekenjokk så vägen är urdålig!
Kommer fram till stugan i Stora Blåsjön den är helt ok. Vi packar upp det vi behöver och handlar i den trevliga mataffär precis intill som har det mesta! Molnen hänger tungt över fjälltopparna vi kan se dem genom fönstret som har utsikt över sjön! Mat i magen och sen en bensträckare!
Några mobilbilder tryck på miniatyrbilden för se i större storlek!

Stora Blåsjön ligger i nordligaste Jämtland, vackert belägen längs sjön med samma namn och vid foten av fjället Mesklumpen. Runt Stora Blåsjön sträcker sig vildmarken med massor av orörd natur. 

En selfie vid Blåsjön! Är precis så trött som jag ser ut det tar på krafterna att ta in alla upplevelser!
Molnen lättar lite och nästa dag försöker solstrålarna bryta igenom, vi hoppas på lite bättre väder!
Vädret är bättre nästa dag och solen tittar fram även om en hel del moln fortfarande hänger tungt över de högsta fjälltopparna!
Efter frukost och städ lämnar vi Stora Blåsjön  för att ta oss upp mot Stekenjokk! Färden går vidare!

Kommentera inlägget här :